dijous, 31 de gener del 2013

Esther Condal presenta el seu primer disc a Luz de Gas

És una de les artistes revelació de la temporada i Home, el seu disc debut, és una mostra del pop, el jazz i el rock que la caracteritzen. Esther Condal estarà aquest divendres 1 de febrer a les 21.30 a la sala Luz de Gas de Barcelona. La cantant de Caldes de Montbui ha trobat inspiració en artistes com Paul Weller, Tom Waits o The Smiths i el seu aprenentatge té arrels en el taller de cant de l'Ana Finger i en l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Home és el seu primer treball discogràfic i Loneliness n'és un single del qual se n'ha fet videoclip. No obstant això, el seu treball comença abans, el 2007, amb Wonderland.

Un día aparece en el firmamento una estrella que ningún telescopio había detectado antes, a pesar de brillar con más intensidad que las otras. La metáfora sirve para describir la sensación que uno siente con Home, el primer álbum de Esther Condal.”   Miquel Botella (Rockdeluxe)

"Loneliness és una cançó profunda d'infinites i impecables capes sonores que neixen en el jazz per morir en sons propers a l'indie més fosc i malenconiós."   Indierock

"Un dels millors discos que s'han fet en aquest país en els darrers temps."   Jordi Beltrán (El Món a RAC1)

Loneliness - Esther Condal

Carmen Buades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada