divendres, 15 de març del 2013

Alidé Sans torna al Barnasants amb SansPires

L'aranesa que va inaugurar el festival amb Enric Hernáez canvia de parella i actua amb el brasiler Nedson Pires

Ella de la Val d'Aran i ell brasiler, una barreja que es trasllada a la música que fan: la fusió duta a la màxima expressió. Des de fa tres anys que treballen junts que combinen beat box (percussions vocals) i instruments tradicionals com el piano i la guitarra, mesclen ritmes populars amb reggae, funky i rumba. Per això, SansPires no és un conjunt musical fàcilment classificable en un estil concret i tancat. 

Alidé és la compositora, tot i que en alguna ocasió posen música a pomes ja escrits. És també la cantant de la formació, i s'expressa en aranès. Ja va actuar en el concert inaugural del festival, que es celebrà a Vielha, capital de la seva terra natal, on col·laborà amb Enric Hernàez amb l'espectacle He mirat les muntanyes com brillaven. Aquest és el primer concert que el duet farà a Barcelona i  tindrà lloc avui 15 de març a les 19.30h, a la sala l'Atelier.

A més, aquest divendres també, Barnasants acull una altra veu femenina, la de Joana Serrat. La cantant vigatana presenta el seu tercer àlbum, The relief sessions, a la sala Luz de Gas a les 21.30h. És el primer disc que firma amb el seu nom i ve carregat d'un estil indie-folk, barrejat amb tocs de pop, country i rockabilly.

Alba Crespo Rubio i Carmen Buades Ávila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada