dimecres, 20 de març del 2013

Rossana Taddei actua dijous 21 al Teatre Plaza de Castelldefels

La urugaiana havia de tocar a l'Espai Ramon Fernandez Jurado de la mateixa ciutat, però s'ha canviat l'ubicació



El concert forma part d'una gira de presentació del disc que ha grabat fa poc amb BandAlegre, un projecte que està tirant endavant amb els músics suïssos Mauro Fiero, Max Frapoli, Flaviano Braga, i el bateria Gustavo Etchenique, amb el que ja ha compartit i comparteix escenari a l'espectacle MinimalMambo. A part de Castelldefels, Taddei visitarà Madrid i altres ciutats de França i Suïssa.


Aquest treball és el novè de la seva llarga trajectòria com a la cantautora i guitarrista, ja sigui en solitari com en diverses col·laboracions amb altres artistes. Les seves músiques denoten la influència de tot el que l'ha envoltat des de que començava: ja sigui les cançons populars de la seva terra natal, Uruguai, com l'experiència amb el pop-rock o el jazz, amb tocs italians d'Europa, quan la seva família van traslladar-se a Suïssa durant un temps (1970-1981). 


Malgrat el canvi d'espai, l'hora es manté: a les 21:30 Rossana serà al Teatre Plaza de Castelldefels.



A més, dijous 21 de març el Barnasants comptarà amb dos concerts més. La Sílvia Comes, torna als escenaris després de Faro, i ens porta Fuertes, el seu particular tribut a la poetessa llatinoamericana Gloria Fuertes, a les 21.30h al Luz de Gas, per 16€. I en Carles Dènia, un cantaor valencià, també presenta, en exclusiva, temes del seu nou disc, acompanyat d'un gran elenc de músics. Això serà a les 21h a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet. 


Alba Crespo Rubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada