dijous, 7 de març del 2013

Un altre cap de setmana intens

El festival ofereix nou concerts en quatre dies

 

Sílvia Pérez Cruz

Aquesta nit hi ha doble sessió al BarnaSants. La lleidetana Meritxell Gené actua a les 21h a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet per presentar el seu tercer treball, Així t'escau la melangia (autoeditat, 2013), un homenatge al poeta lleidetà Màrius Torres. A les 21.30h és el torn del cantautor de Florència Davide Riondino, a la sala Luz de Gas. Inicialment l'havia d'acompanyar Dani Flaco, però finalment no podrà ser així, ja que el de l'Hospitalet tenia una actuació a Madrid.

Demà torna a haver-hi duplicació de cites a Barcelona i a l'Hospitalet. A les 21.30h a Luz de Gas hi actuarà Montse Castellà, cantautora de Tortosa que debuta al festival i que repassarà temes dels seus tres discos. Ismael Serrano serà al Teatre Joventut de l'Hospitalet per presentar el seu vuitè àlbum, Todo empieza y todo acaba en ti (Universal, 2012), que beu de les influències d'Aute, Serrat, Sabina, la nova cançó d'autor anglosaxona i l'univers musical de Llatinoamèrica. El madrileny uneix poesia i compromís social per despertar consciències.

El plat fort del cap de setmana arriba dissabte, a les 21h al Teatre Auditori de Sant Cugat, amb Sílvia Pérez Cruz. La flamant guanyadora d'un Goya, i reconeguda com a millor artista de l'any per la crítica dels Premis Enderrock, porta sota el braç el seu primer disc amb cançons pròpies: 11 de novembre (Universal, 2012). A la mateixa hora, al Teatre Plaza de Castelldefels, actuarà el veterà cantant i compositor Javier Ruibal.

Andreu Valor
Diumenge arribarà amb tres actuacions més. Dues de la mà d'Amadeu Casas, que actuarà a les 18h i a les 20h al Jamboree, on presentarà el seu cinquè treball d'estudi, Matèria orgànica (Temps Record, 2012), que inclou homenatges a Pi de la Serra i Roger Mas. Entre les dues actuacions de Casas hi haurà la d'Andreu Valor, el músic de Cocentaina, que oferirà els temes del seu segon àlbum, A l'ombra de l'obscuritat (Mésdemil, 2012), on s'hi poden sentir col·legues seus com els valencians Miquel Gil, Feliu Ventura Pau Alabajos, el menorquí Cris Juanico i el penedesenc Cesk Freixas.




Guillem Jané Casals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada