diumenge, 3 de març del 2013

Senyors Tranquil arrasen en la primera fase de 'La millor cançó'

Blues audiovisual, de l'àlbum Gratacels, se situa a 28 vots de la segona cançó més votada


La cançó del duet barceloní ha passat a la fase final de l'enquesta per decidir quina és la millor cançó del BarnaSants 2013 com a la favorita indiscutible. Amb 52 vots, Blues Audiovisual ha, com a mínim, doblat el resultat de totes les altres cançons candidates. No obstant això, en aquesta nova fase sembla ser que  els resultats estan molt més igualats i que Senyors Tranquil estan patint una caiguda en el suport dels vots.

Gratacels va arribar el 2012, després de Tenir-ho tot (2010)
El Gad i el David van tocar el passat 17 de febrer al Koitton Club dins d'aquesta divuitena edició del festival BarnaSants i la seva propera acutació serà el dijous 14 de març al centre cívic Urgell. 

Els mallorquins Antònia Font, amb Per jo i tots es ciclistes, han quedat en segona posició amb 24 vots, seguits molt d'a prop de l'Iventari de Pau Alabajos, que n'ha obtingut 23. Sílvia Pérez Cruz, amb Pare meu, comparteix la quarta posició amb Vivim la nit, d'Ivette Nadal.

Els resultats definitius de l'enquesta es publicaran durant la propera setmana i, mentrestant, les cançons segueixen competint per ser nomenades com la millor del festival. Del que no hi ha cap dubte és que artistes emergents com Joana Serrat, amb Sharing wine (a Summer tale), saben fer-se un lloc entre d'altres consagrats com Antònia Font, Pau Alabajos o Rafa Pons i que, per tant, els resultats podrien ser una sorpresa. Recordeu que ja podeu votar a la fase final.




Carmen Buades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada