dimecres, 20 de març del 2013

Carles Dénia i Narcís Perich estrenen material al Barnasants

En una setmana carregada de diversitat en els espectacles, el festival acull dos artistes que presenten nous temes, en el cas de Carles Dénia, i un nou álbum, en el cas de Narcís Perich. El primer actuarà demà dijous 21 de març a les 21h a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat; el segon, el dissabte 23 de març a les 19.30h al Koitton Club.

Carles Dénia estarà acompanyat per la seva guitarra i per músics com Lluna Aragón (violí, cors i percussió), Tóbal Rentero (llaüt, bandúrria, guitarró, cors i percussió) i Pau Figueres (guitarra, cors i percussió). Aquest darrer artista ja va ser protagonista del Barnasants el passat 21 de febrer quan va tocar amb Gemma Humet a l'Atelier. L'espectacle estarà composat pels temes dels treballs anteriors de l'artista valencià, Tan alta com va la lluna i El paradís de les paraules, a més d'incloure temes inèdits que formaran part del proper treball de Carles Dénia. L'artista, que ja s'ha convertit en un referent de la música d'arrel, protagonitzarà un espectacle caracteritzat per música tradicional catalana, cant d'estil i musicacions de poetes de l'orient d'Al-Àndalus en versions de Josep Piera.

Narcís Perich presentarà el seu sisè treball, que rep el nom Un pas ferm. El disc recrea sons d'origen americà i consta de temes alegres combinats amb d'altres més intimistes. Esta produït pel guitarrista David Soler i gravat per la banda de Nova York Jonah Smith Band. Altres artistes, com Arecio Smith, Tito Busquets o Ivó Oller també hi han participat.



Carmen Buades Ávila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada