dimecres, 13 de febrer del 2013

Dijous 14, trobada amb Eugenio Finardi i Joan Isaac abans del seu concert a l'Hospitalet

Al migdia els cantautors xerraran amb públic i periodistes a l'Instituto italiano di Cultura di Barcelona.


Els actes estan emmarcats en el festival organitzat per l'associació cultural Cose di Amilcare, un col·lectiu que funciona amb la voluntat de fer arribar la cançó d'autor arreu del món, a través d'intercanvis artístics entre comunitats extrangeres implantades a la ciutat de Barcelona. El festival va començar l'octubre i acaba a l'abril, i oferirà deu concerts en diferents escenaris barcelonins. A cada actuació compartiran protagonisme una persona local i una d'extrangera, i en aquest cas hi haurà el català Joan Isaac i l'italià Eugenio Finardi, concert que alhora forma part del festival Barnasants.

La cita per a conèixer-los millor a ells i al seu treball, té lloc el mateix dijous 14 de febrer a l'Instituto italiano di Cultura di Barcelona a les 15h. A part dels dos cantautors, comptaran també amb la presència de Sergio Secondiano Sacchi i Steven Forti, organitzadors del festival Cose di Amilcare i Pere Camps, director del festival BarnaSants. I a les 21h, a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet, podreu sentir-los la veu.

El BarnaSants ha acollit en la seva programació els concerts del Cose di Amilcare que, com aquest, coincideixen amb les dates del festival: el 31 de gener YoYo Mundi i Alessio Lega van tocar amb Feliu Ventura al Luz de Gas, el 7 de març al mateix local estaran David Riondino i Dani Flaco, Sergio Codinho comptarà amb la col·laboració de Marina Rossell el 22 de març al Teatre Joventut, Alberto Patrucco compartirà actuació amb Miquel Pujadó i Enric Hernáez també al Luz de Gas el 4 d'abril, i Mauro Pagani acompanyat per Maria del Mar Bonet, Amancio Prada i Badara Seck tancaran el cicle l'11 d'abril al teatre Joventut.

L'associació Cose di Amilcare deu el seu nom Amilcare Rambaldi, l'introductor de la cançó catalana a Itàlia i el fundador del Club Tenco, un grup de persones que va engegar l'any 1972 per a promoure la cançó d'autor. Amb els temps, la seva activitat ha adquirit prestigi internacional, i entreguen els premis musicals "Premio Tenco" i la "Targa Tenco", el segon dels quals Finardi va guanyar l'any 2008

Més al respecte:

Alba Crespo Rubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada