dijous, 7 de febrer del 2013

Pep Tosar actuarà al Barnasants durant tres dies consecutius

Tots aquests dois, l'espectacle homenatge a Guillem d'Efak, es representarà a la sala Jamboree els dies 7, 8 i 9 de febrer

L'artista mallorquí reviu la figura d'un dels fundadors de la nova cançó, Guillem d'Efak, en una actuació teatral, musical i documental. Tosar es disfressa del cantautor i poeta per a narrar diferents anècdotes de la seva vida, així com per a donar peu a comentaris d'amics i coneguts d'entre els quals destaquen personalitats com Joan Manel Serrat o Josep Maria Espinàs.


Foto: Javier Corso


La representació de Tots aquests dois tindrà lloc avui dijous 7 de febrer, demà i el dissabte, però a horaris diferents. L'actuació del divendres serà a les 24.00h de la nit, mentres que tant avui com el dissabte dia 9 està programada per a les 21.00h. El preu de les entrades és de 20€.

La combinació de la veu de Pep Tosar, la música de la banda i la part audiovisual del documental no és nova en l'actor balear. A més, el finançament de la part documental s'ha  dut a terme a través de Verkami, una plataforma de crowdfunding per a projectes creatius. En aquest cas, les aportacions van aconseguir els 5.000€ de pressupost necessaris per a entrevistar els amics d'Efak durant una ruta en minibús per Mallorca. 

Carmen Buades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada