dijous, 7 de febrer del 2013

Triple ració de concerts

Maria del Mar Bonet, Quart Primera i Pep Tosar actuen aquesta nit


La cantant mallorquina serà aquest vespre a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat, on presentarà el seu nou treball Fira Encesa. En aquest àlbum Bonet musica els poemes del també mallorquí Rosselló-Pòrcel. El recital serà a les 21h.

La portada del nou àlbum de 4t1a
Luz de Gas hi actuarà la banda barcelonina Quart Primera. El grup liderat per Pere Jou va començar tocant als menjadors d'amics i coneguts, i va culminar la gira del seu primer disc, El món en un cafè, a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Damm del Festival BAM, a les Festes de la Mercè de 2011, fent de teloners de Herman Dune. El concert d'aquesta nit s'emmarca en la gira de presentació de Pel·lícules, el seu segon àlbum inspirat en referents cinematogràfics. Pere Jou va retallar-se la seva característica barba en la gravació del videoclip del nou single El teu amant.No només l'aspecte del cantant ha canviat, també els components del grup, que s'ha reinventat per fer néixer un disc amb noves sonoritats.El concert tindrà lloc a partir de les 21.30h.

Per la seva banda, Pep Tosar comença avui una petita sèrie de tres concerts consecutius al Jamboree, que s'allargarà fins dissabte. L'actor i director abandona provisionalment els teatres per enfilar-se als escenaris per homenatjar l'escriptor i cantant de Manacor Guillem d'Efak en l'espectacle Tots aquests dois. L'actuació d'avui serà a les 21h.

Guillem Jané Casals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada