dilluns, 4 de febrer del 2013

Maria del Mar Bonet presentarà nou treball al Barnasants

L'artista posa música a l'obra del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel

Fira Encesa, Maria del Mar Bonet canta Bartomeu Rosselló-Pòrcel s'editarà pròximament en un disc que sortirà coincidint amb el centenari del naixement del poeta. La grabació contindrà el poemes que la cantant ha musicat durant la seva trajectòria, però també tres musicacions inèdites.Un altre homenatge a l'autor balear serà l'exposició monogràfica "Imitador del foc, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i la Residència d'Estudiants de Catalunya", que s'inaugurarà el mateix dia de l'espectacle, el 7 de febrer.
Maria del Mar Bonet va obrir el festival l'any passat des de La Havana amb l'espectale Illes de mar i enguany reobrirà al públic l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat. Les obres de millora de la sala ja han acabat i se celebrarà amb el concert, que comença a les 21.00h.
Però Bonet i Rosselló-Pòrcel no són els únics mallorquins que seran protagonistes del Barnasants el dijous: Pep Tosar oferirà a la sala Jamboree el primer dels tres passis consecutius que donarà durant l'edició homenatjant un altre artista mallorquí, Guillem d'Efak, amb l'espectacle Tots aquests dois.


Carmen Buades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada