dijous, 14 de febrer del 2013

Macroconcert de celebració pel primer aniversari de la Primavera Valenciana

L'objectiu és recollir diners a favor de les persones processades arran de les mobilitzacions d'estudiants del febrer del 2012


Les protestes conegudes com a Primavera Valenciana van començar quan alumnes de l'Institut Lluís Vives de València protestaven en contra les retallades en l'ensenyament públic el febrer de l'any passat, i van donar la volta al món per culpa de la dura repressió policial amb la que va respondre la Generalitat Valenciana. 

Ara, en el primer aniversari dels esdeveniments, l'Associació Jurídica Primavera Valenciana (AJPV) conjuntament amb l'Assemblea Global de l'Institut Lluís Vives i el festival Barnasants han reunit a grans noms del panorama musical per a recaptar fons que permetin dur a terme una defensa jurídica en condicions. Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, i Galavera, actuaran gratuïtament aquest divendres 15 de febrer al Palau de Congressos de València. Els assistents seran els mecenes del verkami engegat per l'organització, que s'havia marcat com a objectiu aconseguir 33.500€ i que finalment, un cop tancat, ha arribat a reunir quasi 41.000€ de recaptació. 

Divendres també podrem sentir al Luz de Gas a Chivo Chivato, grup format per tres antics components de La Cabra Mecànica. Sonaran temes del seu segon treball, Segundo Round (La Produktiva), en el que han col·laborat Carlos Tarque (M-Clan), Carlos Raya (Fito y Fitipaldis), Lichis, Rafa Pons, Dani Flaco i Helena Miquel. I a l'Atrium de Viladecans, Pau Vallvé defensarà les lletres del seu nou disc, De bosc (Amniòtic Records, 2012) molt més líric que els anteriors. L'entrada us costarà 16 i 15€ respectivament.

Enllaços d'interès:
Blog de l'Associació Jurídica #PrimaveraValenciana
Blog de l'Assemblea Global Lluís Vives

Alba Crespo Rubio


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada